Manuele, elektrische en batterijtandenborstels voor je kind

Oral-B Stages voor kinderen

Oral-B Stages voor kinderen

Een leven lang gezonde gewoontes begint hier. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor kindermondjes, met ©Disney-, ©Disney/Pixar-, ©MARVEL- of TM Lucasfilm Ltd-figuren om van het poetsen een leuke ervaring te maken.

Disney Magic Timer™ - app door Oral-B

Disney Magic Timer™- app door Oral-B

Maak tandenpoetsen leuker voor je kinderen met behulp van hun favoriete figuren en gebruik de Disney Magic Timer™-app van Oral-B.

Oral-B Kids oplaadbare elektrischetandenborstels (3+ jaar)

Op de Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstels staan ©Disney-, ©Disney/Pixar-, ©MARVEL- of TM Lucasfilm Ltd-figuren om het poetsen voor je kinderen leuk te maken. Met hun bewezen superieure reiniging vs. een gewone manuele tandenborstel en hun extra zachte opzetborstels speciaal voor kinderen, help je je kinderen bij het opbouwen van gezonde mondverzorgingsgewoontes voor de rest van hun leven.

Oral-B Stages-tandpasta

Als hun lach steeds breder wordt, is het tijd om te beginnen met gezondemondverzorgingsgewoontes. Oral-B Stages-tandpasta's zijn ontwikkeldvoor een grotere glimlach en meer lol tijdens de poetsroutine. Ze biedenefficiënte bescherming tegen gaatjes en maken de glazuurlaag sterker.

Oral-B Kids-handtandenborstels

Dankzij vijftig jaar ervaring weten we dat de mondbehoeften van kinderenveranderen naarmate ze ouder worden. We hebben daarom een Stagestandenborstelvoor elke fase ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van jekind op een bepaalde leeftijd te voldoen. Fase 1 heeft karakters uit DisneysWinnie de Poeh, fase 2 Mickey Mouse, fase 3 karakters uit Disneys Cars en FasePro-Expert karakters uit Disneys Frozen.

Ontdek meer over mondverzorging voor kinderen

Ontdek meer overmondverzorgingvoor kinderen

Naarmate kinderen ouder worden, hebben ze ookandere mondbehoeften. Ontdek artikelen over hoeje kinderen van elke leeftijd ondersteunt.