Oral-B Genius 9000 elektrische tandenborstel

INTELLIGENT. REVOLUTIONAIR.
DE NIEUWE ORAL-B GENIUS 9000.
Deze tandenborstel is zo geavanceerd dat hij je kan helpen poetsen zoals je tandarts aanbeveelt. Met een poetsdruksensor die je waarschuwt als je te hard poetst. Een ronde opzetborstel – geïnspireerd op tandheelkundige instrumenten. En positiedetectietechnologie – zodat je nooit een zone overslaat. Met GENIUS weet je dat je een superieure reiniging krijgt.*


 

*vs. een gewone manuele tandenborstel
POETSFUNCTIES
De Oral-B GENIUS is een intelligent poetssysteem dat je helpt poetsen zoals je tandarts aanbeveelt.

Positiedetectie: De meest revolutionaire functie van de GENIUS. Als je verbinding met je smartphone en de Oral-B App maakt, gebruikt de GENIUS gezichtsherkenningstechnologie om je zone per zone bij het poetsen te begeleiden.

Poetsdruksensor: Je tandarts wil dat je met de juiste hoeveelheid druk poetst. De Oral-B GENIUS waarschuwt je visueel als je te hard poetst.

Ronde opzetborstel: De unieke ronde opzetborstel van de Oral-B GENIUS is geïnspireerd op tandheelkundige instrumenten. Omdat hij rond is, omsluit de opzetborstel elke tand voor een grondigere reiniging.

Timer:
Waarschuwt je als je lang genoeg gepoetst hebt, voor een superieure reiniging.*

*vs. een gewone manuele tandenborstel
NIEUWE ORAL-B APP
Via Bluetooth-technologie maakt je tandenborstel verbinding met de Oral-B app om je te helpen poetsen zoals je tandarts aanbeveelt.

ACCESSOIRES

De Oral-B GENIUS 9000 Reisetui heeft een strak en compact ontwerp dat net zo goed reist als jij. Het is zo innovatief dat het je smartphone en elektrische tandenborstel tegelijkertijd kan opladen.

Een spiegelhouder houdt je telefoon in de juiste positie terwijl je de functies van de Oral-B app bekijkt, zoals de waarschuwingen bij te hard poetsen en de begeleiding zone per zone tijdens je poetsbeurt.

HET VERHAAL VAN EEN POETSER

Ze is een stylist die wonderen doet met een make-upborstel, maar ze weet dat er niets tegen een witte glimlach op kan. Daarom vertelt ze al haar klanten over een ander soort borstel met een ronde opzetborstel –de Oral-B GENIUS.

SHOP ELEKTRISCHE TANDENBORSTELS

Oral-B is het meest door tandartsen aanbevolen tandenborstelmerk ter wereld. Shop vandaag nog onze volledige selectie elektrische tandenborstels.