Voordelen van een elektrische tandenborstel

Rond reinigt beter.*
Gevormd voor een superieure reiniging.*
Als je poetst met een Oral-B elektrische tandenborstel, doe je zoveel meer voor je mondgezondheid dan met een manuele tandenborstel. Hij verwijdert meer tandplak, reinigt beter tussen de tanden en helpt het tandvlees beter te verzorgen. Allemaal met één druk op de knop. Stap dus over op een Oral-B elektrische tandenborstel en ervaar het verschil.

*vs. een gewone manuele tandenborstel
ONTDEK JOUW ORAL-B
ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL
Waar wacht je op?
Ontdek de Oral-B-tandenborstel die het best bij je past.
Lees meer over de
verschillende opzetborstels
Oral-B biedt een assortiment aan verschillende opzetborstels die perfect aansluiten bij je behoeften op het gebied van mondverzorging. Alle Oral-B-opzetborstels leveren superieure resultaten en zijn door tandartsen geïnspireerd en klinisch getest. Oral-B-opzetborstels passen op alle Oral-B elektrische tandenborstels*
*vs. een gewone manuele tandenborstel

**behalve Pulsonic
NOG NIET OVERTUIGD?
In een onderzoek uit 2014 waarin de efficiëntie van elektrisch poetsen werd vergeleken met handmatig poetsen, concludeerde de onafhankelijke non-profitorganisatie Cochrane Collaboration dat elektrische tandenborstels- zoals een Oral-B oscillerende-roterende tandenborstel- consistent en efficieënter tandplak en gingivitis verwijderen dan een handtandenborstel, op zowel korte als lange temijn.