Voordelen van een elektrische tandenborstel

Het verbeteren van je
mondgezondheid was nog
nooit zo eenvoudig
Als je poetst met een Oral-B elektrische tandenborstel, doe je zoveel meer voor je mondgezondheid dan met een handtandenborstel. Hij verwijdert meer tandplak, reinigt beter tussen de tanden en helpt het tandvlees beter te verzorgen. Allemaal met één druk op de knop. Dus stap over op een Oral-B elektrische tandenborstel en ervaar zelf het verschil.

NOG NIET OVERTUIGD?

In een onderzoek uit 2014 waarin de efficiëntie van elektrisch poetsen werd vergeleken met handmatig poetsen, concludeerde de onafhankelijke non-profitorganisatie Cochrane Collaboration dat elektrische tandenborstels- zoals een Oral-B oscillerende-roterende tandenborstel- consistent en efficieënter tandplak en gingivitis verwijderen dan een handtandenborstel, op zowel korte als lange temijn.

BEOORDELINGEN
Lees meer over deverschillende opzetborstels
Oral-B biedt een assortiment aan verschillende opzetborstels die perfect aansluiten bij je behoeften op het gebied van mondverzorging. Alle Oral-B-opzetborstels leveren superieure resultaten en zijn door tandartsen geïnspireerd en klinisch getest. Oral-B-opzetborstels passen op alle Oral-B elektrische tandenborstels*

*behalve Pulsonic
ONTDEK JOUW ORAL-BELEKTRISCHE TANDENBORSTEL
Waar wacht je op?
Ontdek de Oral-B-tandenborstel die het best bij je past.